Tapas- en pinchos recepten

Tapas- en pinchos receptenTapas– en pinchos recepten? Bij ons ben je aan het juiste adres. Op Giessenborch.com bieden wij je de grootste verzameling aan tapa-recepten ter wereld aan.

Categorieën

We hebben inmiddels 1,014 Tapas- en pinchos recepten voor je verzameld die we in de volgende categorieën voor je hebben onderverdeeld:

Tapas met brood

In dit deel van onze website tref je niet alleen heerlijke gerechtjes aan waarbij brood als toast wordt gebruikt (Tostada of Montadita), maar geven we je ook een aantal heerlijke recepten om zelf brood te bakken.

Tapa- en pinchos receptenTapas met Vis

Tapas en vis horen bij elkaar. Hier tref je een enorme verzameling van Tapas- en pinchos recepten aan waarin vis en/of schelpdieren een hoofdrol spelen. Zorg bij de bereiding er wel voor dat de vis super-vers is. Succes gegarandeerd!

Tapas met Vlees

Op een tapas-avond mogen natuurlijk gerechtjes met vlees niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld eens aan de heerlijk sappige albondigas (gehaktballetjes) of de uitstekende gedroogde hammen en andere vleeswaren die er in Spanje geproduceerd worden. Hier tref je voldoende Tapas- en pinchos recepten aan met vlees.

Tapa- en pinchos receptenTapas met Kip

Kip en gevogelte zijn een belangrijk ingrediënt in de Spaanse keuken. Denk alleen maar aan de heerlijke Paella (wordt in kleine porties ook als Tapa geserveerd) waar kip samen met konijn en vis en schaaldieren een hoofdrol speelt. Uiteraard kunnen gerechtjes met kip en gevogelte niet ontbreken op jouw favoriete Tapa-avond.

Tapas met Groente of Kaas

Ook als je niet van vlees of vis houdt heeft de Spaanse keuken voldoende mogelijkheden. Hoewel niet alle gerechtjes die hier genoemd worden volledig vegetarisch zijn, is er voldoende keuze te maken.

Sauzen en Dressings

Uiteraard kunnen de typisch Spaanse sauzen en dressings op deze website met Tapas- en pinchos recepten niet ontbreken. Zo geven wij je niet alleen recepten voor Alioli maar ook voor huisgemaakte Spaanse mayonaise (Mayonesa) en bijzondere dressings (Mojos) die in verschillende varianten beschikbaar zijn.

Tostada de mango y anchoaSpaanse Nagerechten

Nagerechten maken “officieel” geen onderdeel uit van Tapas (tapas zijn eigenlijk alleen maar hartig/pittig). Maar het is altijd leuk om met een typisch Spaans nagerecht je avond af te sluiten. Op deze pagina tref je een aantal recepten aan van Spaanse recepten voor nagerechtjes die je zou kunnen serveren. 
Translate »
error: Op de inhoud van deze site staat copyright! Je mag de recepten uiteraard wel printen (zie button aan linkerzijde pagina).
Stuur deze pagina naar een vriend of bekende.