Muselina de Jamón Ibérico – Mousseline van Ibérico ham

Muselina de Jamón Ibérico - Mousseline van Ibérico hamIngrediënten
  • 220 gr Ibérico ham
  • 70 gr mayonaise
  • 30 gr Philadelphia roomkaas
  • 2 el Parmezaanse kaaspoeder
  • Toast of licht geroosterde plakjes stokbrood
Bereiden
  1. Het eerste dat we gaan doen is de plakjes ham fijn snijden. Om dit te doen, leg je drie of vier plakjes op elkaar en snijden je die eerst in de lengte (hou een aantal reepjes achter voor de garnering) en snij de rest vervolgens op de korte breedte, waarbij we kleine vierkantjes snijden. Vervolgens doe je de mayonaise, roomkaas en Parmezaanse kaaspoeder in een kom. Meng alles goed met een spatel zodat alle elementen perfect geïntegreerd zijn.
  2. Daarna voeg je de blokjes ham toe en mengen we weer heel goed tot alle ingrediënten van deze mousseline volledig zijn verwerkt. Het resultaat is een crème met een perfecte textuur en een heerlijke smaak. Je kunt er meteen van genieten of in de koelkast bewaren tot het tijd is om te serveren.
  3. De traditionele manier van serveren is om de mousseline als een bergje op een sneetje licht geroosterd brood te leggen. Rol de achtergehouden reepjes ham op en garneer de broodjes met mousseline.
  
Translate »
error: Op de inhoud van deze site staat copyright! Je mag de recepten uiteraard wel printen (zie button aan linkerzijde pagina).
Stuur deze pagina naar een vriend of bekende.