Follow Giessenborch on Twitter  


Zoek tapas-recept:


bol.com Partner
 

Giessenborch.com Tapas-Workshop op locatie


De Giessenborch Tapasworkshop is een workshop bij je thuis. Gezellig met een club vrienden of familie aan de slag met een mooie tapasmaaltijd als resultaat. Thuiskok Tijs verzorgt al geruime tijd mooie workshops op maat.

Een professionele keuken is niet nodig; stromend water, een oven en een fornuis zijn genoeg. Heb je ook nog een tafel die gebruikt kan worden, dan kun je al snel met een man of 12 terecht.

Zin gekregen om zelf lekker tapas te maken? Dat kan al vanaf € 47,50 per persoon. Dit is inclusief ingrediënten, kookbenodigdheden, servies en bestek. Schort en recepten krijg je mee. En Tijs doet de afwas. Hierbij geldt wel een minimumbedrag van € 380,00 euro (omgerekend 8 personen). Bij het totaalbedrag komen verder de reiskosten (25 cent per km) van en naar Amsterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens hier achter en Tijs neemt contact met je op.

Ook als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of grotere groepen kun je gebruik maken van bovenstaande link.

Boek een tapasworkshop via Giessenborch.com en Tijs zorgt voor een paar flessen mooie Spaanse wijn die heerlijk tijdens de bereiding of als begeleiding geproefd kunnen worden.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden, laat dan je gegevens hier achter. Thuiskok Tijs zal dan zo spoedig mogelijk daarna contact met je opnemen!

Terug

© 2012, Giessenborch.com