Welkom op dé Tapas-site van Nederland!

Wil je een gezellige Tapas-avond organiseren? Samen met je vrienden lekker koken en genieten? Op deze site tref je een enorme hoeveelheid Tapas en pinchos recepten aan. Wij durven te zeggen dat het de grootste verzameling van tapas en pinchos recepten ter wereld is.

Op dit moment heeft ons team maar liefst 1,014 traditionele en moderne tapas en pinchos recepten voor jou verzameld. Nergens in Nederland, maar ook niet in Spanje, Europa of waar dan ook ter wereld tref je een grotere hoeveelheid aan van tapas en pinchos recepten! Maak een selectie uit het menu of geef een zoekopdracht aan onze zoekmachine om het recept van jouw keuze te vinden. Een grotere kans dat je slaagt bestaat er niet!

We plaatsen regelmatig nieuwe recepten op onze site. Kom daarom regelmatig even kijken en kijk op de pagina met onze nieuwe tapas en pinchos recepten.

Op Facebook hebben wij een besloten Giessenborch-groep aangemaakt waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Hier kan je met andere tapa-fanaten ervaringen en recepten delen en vragen stellen of tips geven.

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Je kan ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Wij zullen dan ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Ook tref je in onze Tapas Webshop een compleet overzicht van kookartikelen aan die je verder kunnen helpen bij het organiseren van een gezellige tapas-avond met vrienden of familie. Je kunt hierbij denken aan kookboeken, Spaans servies, ingrediënten en kookgerei. Deze artikelen bieden wij aan via onze partner bol.com. Door deze via onze website te bestellen help je ons! De artikelen worden veilig en vertrouwd geleverd en gefactureerd door bol.com.

Daarnaast hebben wij een groot overzicht van Spaanse restaurants en tapasbars in Nederland op onze site geplaatst. Dan hoef je voor het heerlijke Spaanse gevoel niet de hele avond in de keuken te staan. Hoewel het natuurlijk wel gezellig is om samen met je vrienden Tapas en pincho recepten te bereiden en te kletsen. Een wijntje of biertje erbij en je tapas-avond is gegarandeerd een succes!

Wil je altijd op de hoogte worden gehouden? Geef je dan op voor de Giessenborch.com nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op Giessenborch.com en ontvang je regelmatig interessante aanbiedingen!

¡Buen provecho! (Eet smakelijk!)

Translate »
error: Op de inhoud van deze site staat copyright! Je mag de recepten uiteraard wel printen (zie button aan linkerzijde pagina).
Stuur deze pagina naar een vriend of bekende.